Karriär

Hem / Kjellberg & Möller / Karriär

Jobba hos oss

Hos oss blir du del av ett familjärt företag där du får bidra med nya perspektiv och samtidigt öka din egen kompetens genom erfarenhet från branschen och nära samarbeten med våra kunder. På Kjellberg & Möller jobbar vi för att stärka varandra och vårt team. Vill du bli en KM:are? Läs mer om vad vi står för i vår värdegrund.

Lediga tjänster

Just nu söker vi:

  • Kundansvarig

Praktisera hos oss

Ansökan för att söka praktik hos oss har stängt.

 

Skicka din ansökan till fredrik.gardhagen@kmab.se

Söker du en tjänst som inte direkt matchar vad vi söker? Skicka in en spontanansökan! Vi är alltid intresserade av att träffa och lära känna intressanta personer!

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen?

I samarbete med yrkeshögskolan Fastighetsakademin erbjuder vi på Kjellberg & Möller under utvalda perioder praktik för branschens framtida medarbetare där det kan finnas möjlighet till fast anställning efter examen. Fastighetsakademin ägs och drivs av fastighetsbranschen och ser till att nya och befintliga medarbetare för högkvalitativ utbildning i enlighet med branschens krav och behov. Genom skräddarsydda yrkesutbildningar är skolan med och säkerställer kompetensförsörjningen i branschen. Läs mer på Fastighetsakademis hemsida.

Patrik, förvaltare på Kjellberg & Möller, tidigare student hos Fastighetsakademin som gjort sin LIA-praktik hos oss:
“Jag kände mig välkommen hos Kjellberg & Möller från dag ett. Praktiken kopplad till utbildningen gav mycket och hos KM fick jag fick mycket ansvar men i lagom takt. KM har ett långsiktigt tänk och en företagskultur som passar mig”.